Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Varil bombalarının ardı arkası kesilmiyor

29 Aralık 2013 Pazar, 22:49
varil-bombalarinin-ardi-arkasi-kesilmiyor-52c0874d5970e

Suriye Hava Kuvvetlerine ait bir helikopterin Halep’in Tarik Bab bölgesindeki pazar yerine düzenlediği saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti.
Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi (LCC) tarafından yapılan açıklamada, orduya bağlı bir helikopterin Halep’te muhaliflerin denetimindeki Tarik Bab bölgesinde pazar yerine “varil bombası” attığı, saldırıda 35 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.
Açıklamada, saldırıda onlarca kişinin de yaralandığı ifade edildi.
BABEL HAVA SINIR KAPISI YAKINLARINA HAVA
Bir gün çıkagelip sekreter olarak iş aradığını söyledi. Zaten uzun süre görüşmediğin biriyle karşılaşırsan Haber Haber çok kısa süre içinde % tekrar karşılaşırsınız. Haberler Ofise uğramayacak mısın? Haberler Hayır, ne yapacağım ki? Bilmem. Hayır eve gideyim. İki dakika sonra kalkacak olan bir tren olması lazımdı. Haberler Chloé aradı. Haberler Öyle mi? Haberler Ne zaman? Haberler Az önce. Saat :’da uğrayacakmış. Güzel. Girin. Bu benimki. Bunlar da kızınla bebeğine. Niye zahmet ettin ki? Bir sürü giyecekleri var zaten. Bak bakalım bedenleri uyar mı? Çok şirin. Şuna bak sen. Haberler Bir sürü para tutmuştur şimdi bunlar. Haberler Merak etme. Param var. Ayrıca hediye vermeyi çok severim. Çocukları da delicesine severim. Yani kendi isteğim üzerine aldım, sana iyilik olsun diye değil. Ne olursa olsun, teşekkür ederim. Harika bir çocuğun var. Kıvır kıvır sarı saçlı bir bebeğim olsun isterdim. Kızlar babasına çekiyor. Kızın gibi mesela. SALDIRISI
Bu arada, AA muhabirinin yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Cilvegözü Sınır Kapısı’nın karşısında bulunan Babel Hava Sınır Kapısı yakınlarına hava saldırısı düzenlendi.
Suriye ordusuna ait savaş uçaklarınca gerçekleştirilen saldırıda atılan bombaların boş araziye düşmesi sonucu ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi. Saldırı sırasındaki patlama sesleri, Reyhanlı ilçesinden de duyuldu.
Suriye’ye yardım götürmek için Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan sonraki ara bölgede bekleyen tırların patlama
Gerçi bebekliğimde benim saçlarım da kıvırcıkmış. Kıvırcık mı? Sana çok yakışmazdı. Girin. Haberler Ben çıkıyorum. İyi akşamlar. Haberler İyi akşamlar Fabienne. Sağ ol. Hoşça kalın. Haberler Hoşça kalın. Haberler Güle güle. Eşin de harika birisi. Şahane. Çok şanslısın. Onu sakın aldatayım deme. Merak etme. Öyle bir niyetim yok. Ben olsam o kadar kesin konuşmazdım. Kızlara nasıl kesik attığın gözümden kaçmadı. Haberler Ne kızı? Haberler Bütün kızlar. Barda, sokakta, hatta sekreterlerine. Dağıttığın o gülücükler. Kaşları çatmamı istemiyorsun herhalde. “Genç patron” imajına uygun bir yöntem değil. Bu arada, gülümsemenin neresi yanlış? Milena gözlerimi kör etmişti. Onun kölesi olmuştum. Fakat şimdi Hélène’e güveniyorum, o da bana güveniyor. Birbirimizin etrafa bakınmasına karışmayız. Her düşünce, söylem veya yaptıklarımın hesabını vermek durumunda değilim. O da bana hesap vermek zorunda değil. Sanırım kendine bir çıkış yolu bırakmışsın.
nedeniyle bir süre bekletildiği ve çıkışların kontrollü şekilde sürdüğü kaydedildi.
Bir hafta önce aynı bölgede gerçekleştirilen hava saldırısında yaralanan 7 Suriyeli, tedavi için Türkiye’ye getirilmişti. Babel Hava Sınır Kapısı yakınlarında Suriye’deki iç savaştan kaçan 9 bini aşkın Suriyelinin çadırlarda yaşadığı belirtiliyor.
Belki şimdilik olmayabilir, ancak en güzel kadın bile bundan sıkılır. Nedenmiş! Benim için öncelik özgürlüğümdür. Özel hayatımda da iş hayatımda da bu böyledir. Mesela biz bu iş yerinde ortakçıyız. Finansal durumum hep hayal ettiğim seviyede değildi. Ancak ben daha büyük bir firmayla ortaklık kurup eski şirketimi kapattım. Eşimle ben öğrencilik yaşantımıza devam ediyoruz. Bizleri genç tutan da bu. Doğum iznini, tezini tamamlamak için değerlendirecek. Bebek annesinin karnından gözlüklü mü çıkacak? Haberler İyi geceler aşkım. Haberler Sana da. Bak. Chloé’den hediye. Çok tatlı. Zevkli birisiymiş. Çok para tutmuş olmalı. Bunlar çok pahalı oluyor. Acaba kendisini akşam yemeğine çağırsak mı? Haberler Gerçekten istiyor musun? Haberler Hayır. Ama sen istersen olur. Sanırım akşamları çalışıyordu. Çağırmaya kalkarsak, onu kendimiz bırakmak zorunda kalabiliriz. Nahoş bir durum ortaya çıkacağına şimdilik çağırmasak daha iyi olur. Fransa’ya geri dönmesinin
AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...