Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

İşte Görev Yeri Değişen 5 ilin Emniyet Mensupları

20 Aralık 2013 Cuma, 06:40
iste-gorev-yeri-degisen-5-ilin-emniyet-mensuplari-52b3c906c4013

Aldığımız bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Burhan Turan, Muhabere Elektronik Şubesi Müdürlüğüne tayin edildi. KOM Şube Müdürlüğüne ise Hacılar Bana neden söylemedi? Bilmiyorum tatlım. Kendi gerekçeleri vardı mutlaka. Babam mısın, değil misin? Yaptırabileceğimiz basit bir test var. Babalık testi deniyor. Eğer istersen Haber bu gece yaptırabiliriz. Neden bunu şimdi yapıyorsun? Büyük anne ve büyük babamla yaşamak istemediğim için mi? Sarah ben sadece… Benden kurtulmaya çalışıyorsun. Senin için her şeyin en iyisini istiyorum. Hayır, yalan söylüyorsun. Yalan söylediğini biliyorum. Annem gibi yalan söylüyorsun. Hep yalan söylerdi. Sarah… Hayır. Tamam mı? Babam olmanı istemiyorum. Testini de yaptırmayacağım. Morris’in fikri iyi olabilir. Belki de egzotik bir yerde evlenmeliyiz. Mesela nerede? Plajda. Ya da dağlarda. Neden Hırvatistan’a gitmiyoruz. Sahi mi? Ama iş yerinden kimse oraya gelemez. İç, iç. Bir, iki, üç. Çok kötü mü olur? Morris. Hope. Sizinle konuşmalıyız. Kiminle? Bizimle mi? Dinleyin. Haberler ile ben nişanlanmamızla ilgilendiğiniz için minnettarız. Çok heyecan verici. Düğün! Hope. Özür dilerim. Plan yapmanız düşünceli bir davranış olsa da, Haber neredeyse saplantı gibi. Sadece yardım etmek istiyoruz. Bir dahaki sefere yardım etmeyin. İlçe Emniyet Müdürü Atilla Akalp getirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıktan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Demir ile Güvenlik Şubeden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Başkal arasında da görev değişikliği yapıldı.

Kocaeli’de daha önce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ağzıbağlı Eğitim Şube Müdürlüğüne, Yabancılar Şube Müdürü Ayhan Karaduman Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Tanrıkulu da Yabancılar Şube Müdürlüğüne getirilmişti.

Konya’da ise İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hasan Yavuz’un yerine, Basın ve Halka İlişkiler Müdürü Ali Loğoğlu atandı. Boşboğazlık da etmeyin. Ne bize. Ne başkasına. Peki. Eğer istediğiniz buysa. Evet. Millet! Bakın kim gelmiş. Herkes burada. Haydi kadeh kaldıralım Sam. Sam’e. Doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara. B mu? “Get Down Tonight” ı kastetmiş olamazsın. KC ve Sunshine Band’i seviyorum. Hem senin seçtiğin şarkıdan çok daha iyi. Wolfmother’ın “Woman” şarkısından mı? O klasik olacak. Hangi gezegende? Normal davranmaya çalıştığımızı biliyorum. Bu utandırıcı değilmiş gibi davranıyoruz ama Haber utanç verici, değil mi? Evet. Birazcık. Hiç öyle bir şey olmadı mı diyeceğiz? Biliyorum… Bunu konuşmamız gerek ama Haber şu günlerde beynim patlayacak gibi. Olup biten çok şey var. Gates. Ama çözmeye çalışıyorum. Çözmek istiyorum. Sadece… Biraz zamana ihtiyacım var. Sana bir kez zaman vermiştim. Benim için iyi sonuçlanmadı. Çok beklemen gerekmeyecek. Tamam mı? Tamam. Evet. B. Biri durdursun şunu. Sam. Gel, bizimle dans et. Lütfen. Peki. Bir saniye çocuklar. Hemen döneceğim. Alo? Seni zor duyuyorum. Bekle. Hayır, hayır. Kapatma. Bir saniye bekle. Alex. Aramana çok sevindim. Endişelenmiştim. Evet. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hasan Yavuz ise Olay Yeri İnceleme Müdürlüğüne görevlendirildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğünde de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Fatih Keçeli, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğüne atandı. Özel Güvenlik Şube Müdürü Mustafa Bulut ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğünde ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yüksel Yıldırım, Koruma Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Yıldırım’dan boşalan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevine ise Koruma Şube Müdürü Recep Tecimer atandı.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...