Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Amasya’nın Merzifon İlçesinde Askeri araç şarampole yuvarlandı

13 Aralık 2013 Cuma, 15:12
askeri araç devrildii

Amasya’nın Merzifon İlçesi’nde, askeri aracın şarampole yuvarlanarak devrilmesiyle  14 asker yaralandı. Hastaneye tedaviye alınan askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.Kaza, akşam saatlerinde Amasya’nın Merzifon İlçesi’nde meydana geldi. 29 yaşındaki Uzman Çavuş Okan Arslan’ın, kullandığı Samsun Sahil Güvenlik Komutanlığına ait servis aracı, Merzifon-Samsun yolunun 9’ncu kilometresi Kayadüzü Şu fotoğraflara bak. Sana bunları göstereceğim. Neden böyle hissettiğimi sana göstereceğim. biraz baş döndürücü. Buna bütün gün boyunca baktığınıza eminim. Bu gerçekten de büyük bir kalabalık. Bilirsiniz, biz küçük klüplerde çalmaya alışığız, ve küçük klüplerde çalmaya geri dönmek istiyoruz. Pearl Jam’in kamyonla turlayan, klüplerde çalan ve albüm yapan yavaş ve doğal bir hayatının olmasını istemiştik. O çıkıp bir gecede ünlü olmak isteyen birisi değildi. Ten hakkında eleştirel olduğunu düşünüyorum. O bizim belki de biraz fazla ticari yaklaştığımızı düşünüyordu. Gerçekten oldukça isteksizdi. En azından artık aceleyle video yapmayacaksınız. Bilmiyoruz. Bilirsiniz, şu an aklımız müzikte, ki bu da herkes için gayet iyi bir şey olsa gerek. Sanırım o teoriyi bu parçada işe yarasın diye yarattım. Normalden erken geldim. Çoğu zaman, hep aynı anda birden fazla şeyle uğraşıyormuşum gibi hissettim, ya da aslında böyle değildi. Hadi bir kere daha yapalım. mevkisinde, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.
Kazada, sürücü Arslan ile birlikte erler Sefer Artuç (20), Can Kurt (20), Mehmet Günüldes (20), Erbil Sevimli (20), Kudret Çelik (20), Gökhan Karabulut (20), Emre Yalkınkaya (20),İşimin büyük bir kısmı onların getirdiklerini almak, ve bunları bir şeye dönüştürmek. Tamam, işte bu bir akor değişikliği. İşte bu. Bu bir melodi. Evet, ama bu tam olarak ne demek? Neredeyim? Eğer gözlerimi kapatırsam, neredeyim? Bu müzik ne anlama geliyor? Hadi bu dizeyle nereye gitmek istediğimize karar verelim. Küçük bir kahve dükkanındaydım, ve birisi yanıma gelip beni durdurdu, ve yaşIı bayan garson, buna şahit oldu ve Sen osun…” dedi. Ben de Evet, evet öyle. ” dedim. Bayan garson NasıI yani, bundan hoşlanmıyor musun?” diye sordu. Ben de Bu sadece… Bu çok da önemli bir şey değil. ” Ben sadece bir adamım işte. ” dedim. Ve o da Eğer yaptığından hoşlanmıyorsan” kesinlikle yanlış bir işe bulaşmışsın. ” dedi. Gerçekten de iyi bir noktaya değinmişti. Gerçek şu ki odanızda oturup gitar çaldığınız zaman, başarıIı olma konusunda endişelenmek zorunda değilsiniz. Bu olmayacak, olmayacak işte. Bir konserde kişinin önünde çalarken bis yapmak nedense bana hiç mantıklı gelmiyor. Say Anything” adlı filmi çekmiştim, Mustafa Serhan Karasu (20), Fariz Fidan (20), Sedat Barik (20), Emrah Balcı (20), Yasin Gürpınar (21) ve Aslan Bal (21) yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından askerler Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Tedaviye alınan askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.DHAve bir sonraki filmimi burada Seattle’da çekmek için sabırsızlanıyordum. Filmin benim sevdiğim müziklerden oluşan bir şarkı listesi olacaktı. Stüdyo filmi izledi ve şöyle dedi, Bu filmi nasıI satmamız gerektiğini bilmiyoruz. ” Bunu piyasaya çıkartmak bile istemiyoruz. ” Ama Nirvana ve Pearl Jam yükseldikçe bana geldiler ve Açıkçası, bir seçenek var. ” dediler. Takvime baktığımızda, o hafta tek bir günün boş olduğunu gördük, ve işte tam da o gün o bizim çalmamızı istiyordu, hepimiz bunun üzerine Kahretsin. ” diye düşündük. Los Angeles’taki Singles” partisinden herhangi bir anınız var mı? Elimizde oldukça canlı kamera görüntüleri var. Aman tanrım. Gerçekten de elinizde görüntüler var mı? Tabii ki, yayınlanmamış görüntüler. Tamamdır, ben izlemeyeceğim.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...