Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

ABD elçisinden Halkbank itirafı

21 Aralık 2013 Cumartesi, 09:06
abd-elcisinden-halkbank-itirafi-52b53a71a3520

ABD elçisinden Halkbank itirafı: Bir grup AB büyükelçisiyle 17 Aralık’ta büyükelçilikte yemekte beraber olan ABD elçisi Ricciardone’un “Halkbank konusunundan bahsetmiştik. Sonuç alamadık. Şimdi imparatorluğun çöküşünü izleyeceksiniz” Tony bunu biliyor mu? Henüz hayır. Ona söyleyecek misin? Hayır. Özel bir konu. Sorun değil. Ona söyleyebilirsin yani. Eğer istiyorsan. Neden çocuk doktoruna gitmedin? Sadece küçük çocuklara bakıyor. Hem yeni bir doktora ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Bildiğin iyi bir jinekolog var mı? Yani onu yetiştiremiyor musunuz? En iyi umudum, Medicaid’den günde yüz doları Haber kabul edecek rezil bir bakımevi. Bakımevinde kalacak kadar hasta değil. Sadece yardıma ihtiyacı var. Ne Medicad, ne de Medicare bunu karşılar. Hem parası yetmiyor. Ya oğlunun mal varlığı? Vasiyetname açılana dek bir yıl dokunulmayacak. Üç huzureviyle görüştüm. Nakit para istiyorlar. Hemen. Açgözlü adiler. Ama daha büyük bir sorunumuz var. Bakımevinde kalmaya onay verecek ehliyeti olduğunu düşünmüyorum. Zihni o kadar karmaşık görünmüyordu. Alzheimer’ı gittikçe kötüleşiyor. Günbatımı sendromu. Sağlığıyla ilgili kararlar için vekaletname alacak birine ihtiyacı var. Vekaleti oğlundaymış. Bize çok faydası var şimdi. Devletin vasi görevlendirmesi için uğraşıyoruz. Tomas’a koruyucu aile bulabildiniz mi? Bununla kıyaslayınca çocuk oyuncağı. dediği öğrenildi.

İsrail ve ABD’nin etkili olduğu seçim ayarlı operasyonda Amerikan parmağını bu ülkenin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone itiraf etti. Ricciardone’un Halkbank’ın yıpratılmasının da hedeflendiği operasyonun bilgisini 17 Aralık’ta Ankara’daki Büyükelçilik binasında bir grup Avrupalı diplomatla buluştuğu yemekte dile getirdiği öğrenildi.

Ricciardone’in “Halkbank konusunu dile getirmiştik. Sonuç alamadık. Şimdi Doktor Son Dakika Haberleri Acil röntgen mi istediniz? Evet. Muhtemelen bir pnömotoraks vakası. İzninizle. Seni birkaç haftadır görmüyorum. Dallas’ta eğitimdeydim. Altı ay oldu. Gerçekten mi? Sana birkaç eposta yolladım. Hiçbirini almadım. Adresini değiştirmiş olmalısın. Yedi yıldır adresim aynı. Sence burada bir patoloji var mı? Çarpıntı. Kalbin arada bir atmıyor gibi mi geliyor? Daha çok hızlı atıyor gibi. Bir hastanın dizine bakabilir misin Ray? Olur. İzninle. Şimdi oluyor. Elektroşoku getireceğim. Göğsüm patlayacak. Nabız var. miligram Lidocaine. Cerrahi bir şey mi? İstikrarlı ventrikül taşikardisi. Lidocaine’e tepki veriyor. Daha iyiyim. Bana ihtiyacın olmayacak sanırım. Dakikada bir miligram. Ektopi olunca gerektikçe artır. Kaza geçiren astımlı hastana konsültasyon yaptım. Teşekkürler. Sarah’ın burada olduğunu biliyor muydun? HPV aşısı olmak istiyor. Dalga geçiyorsun! Yani… Hayır. O kadar ileriyi konuşmadık. Tüm dünyanın ne kadar yetişkin olduğunu bilmesini istiyor. Ben olsam dert etmem. Kızların geçirdiği bir evre sadece. imparatorluğun çöküşünü izleyeceksiniz” dediği bildirildi. Halkbank’ın özellikle İran petrollerinin dünya pazarlarına ulaştırılmasında oynadığı rol ve Tahran ile Batı ilişkilerinin düzelmesinin ardından bu rolün artmasından endişe duyan İsrail’in ve İsrail politikaları çerçevesinde hareket eden ABD’li neoconların rahatsızlıkları çeşitli raporlarla duyurulmuştu. (Star)

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...